SOBRE NOSALTRES

Dáhm Árach sorgeix de la trobada de dos éssers, dues personalitats entusiastes, amants de la vida, inquietes i curioses: som nosaltres, l’Alexandra i la Sara, arrelades i amb la mirada cap al futur.

 

Han estat moltes les sincronies que han aparegut al nostre camí, de forma màgica i reiterada, “casualitats” que ens han unit més enllà de l’amistat, per trobar un sentit i des de l’essència, amb confiança i guiades, donar forma i crear alguna cosa més gran que nosaltres: el projecte Dáhm Árach.

Una de les connexions que ens porta al punt on som ara, va ser descobrir que la nostra imatge i nom professional individual era el mateix: Essència i una libèl·lula!

Essència: característiques que defineixen la teva originalitat i individualitat com a Ésser únic que ets

Libèl·lula: ens parla de canvi, transformació i comprensió del sentit més profund de la Vida

Aquest paral·lelisme, que en el seu moment ens va deixar sense paraules i amb un somriure, va permetre que es donés el que havia d’arribar i en el moment adequat.

Vam comprendre  quelcom que va més enllà de la ment: la connexió dels nostres cors per a un mateix objectiu. Alguna cosa s’estava gestant i amb el temps, compartint idees, conceptes i formes vam arribar a trobar el conjunt de peces que configurarien allò que avui és Dáhm Árach.

Valorem les diferències que ens complementen i les similituds que ens uneixen com la connexió amb l’Amor i el Sí a la Vida.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad