Sara

El meu nom és Sara, em vaig formar a l’àmbit social amb la mirada dirigida a l’acompanyament de persones amb diferents necessitats i situacions socials.

Ser mare per primera vegada va ser rellevant, va aportar un canvi a la meva direcció de vida que es va orientar cap a la sanació.

M’he especialitzat en diferents teràpies, de les quals la kinesiologia és la guia per a totes. La metafísica ve després i em complementa amb la resta d’eines.

El treball personal, a través de les meves vivències, m’ha portat  a interessar-me d’on venim, qui som i el sentit de la vida. El punt d’inflexió va sorgir a través de l’antroposofia (Rudolf Steiner) que em va portar coneixements per donar sentit a molts dels processos que transitava.

Vaig prenent consciència de la importància de tot allò que decidim i ens responsabilitzem.

L’acompanyament emocional és la manera de desenvolupar les meves sessions, en el camí de l’ésser. En elles respectant l’essència a totes les àrees de la vida, des del naixement, al moment del trànsit. Tots ells entenent que som molt més que el vehicle físic, estem connectats a la part emocional, energètica, mental i espiritual.

Gràcies a les meves vivències personals, he pogut comprendre que formen part de la vida, de manera natural i integrar-les amb Amor, per viure d’una manera saludable i enriquidora.

 

LA MEVA FORMACIÓ

 – Kinesiologia Holística  – Teràpia floral – Arquetips hologràfics- Metafísica i teràpia energètica aplicada, EMEDT – Desprogramació mental Emocional, EMEDT – Sanació energètica –  Registres Akasics – Brain Gym, kinesiologia Educativa – Biomagnetisme – Massatge bioenergètico – Grau d’Interiorisme – Gemateràpia – Grau Educació Social – Metafísica i desenvolupament Transpersonal-

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad