PROJECTE DÁHM ÁRACH

IMG_1719


De l’escolta del compromís intern individual de dues dones sorgeix la creació del projecte.

L’origen druida de Dàhm Àrach significa “escolta del compromís intern” i implica estar atent a l’impuls interior de cadascú de nosaltres per fer la nostra missió i propòsit de vida.

En Essència és un espai on compartir informació, coneixement, nodrir-nos i créixer. Desitgem que els nostres cursos i activitats t’ofereixin les eines per facilitar la teva connexió, trobar el sentit de la teva vida i poder desenvolupar-te en tot allò que ets.

 

Dáhm Árach sorgeix de la idea de crear un espai de persones amb inquietuds, ganes d’aprendre i compartir amb l’objectiu d’enfocar diferents àmbits de la vida des d’una mirada conscient.

Junts formem la

Comunitat Dáhm Árach

Consciència, escolta, evolució, informació, creixement, coneixement són paraules que formen part del projecte, doncs, el camí per expandir-nos com a éssers que som neix de la comprensió de qui som, de què tracta la vida i cap on anem.

Decidim des de la Consciència unir-nos per viure en connexió amb l’Essència. La suma de les individualitats crea el potencial per al canvi de paradigma. 

T’uneixes a nosaltres?

mandala-lotus-imprimir-color2-1011x1024

Tu pots formar part de la Comunitat Dáhm Árach

La comunitat Dáhm Árach es constitueix amb l’objectiu de crear una xarxa d’individus interconnectats que compartim una mirada respectuosa cap a la Vida, guiats per l’Amor i entregats a fluir i expandir la nostra Consciència. 

Formar part de la comunitat significa participar en les propostes de la nostra Associació, en les activitats i esdeveniments que anirem oferint al llarg de l’any. Tallers, cicles de xerrades, formacions, llavors d’autoconeixement, espais per compartir.. que des de diferents disciplines (consciència corporal, veu, sistèmica, concerts, espiritual..) i amb experts col·laboradors dels diferents àmbits, per tal que ens encaminin a posar consciència i integrar qui som, com canviem i ens transformem amb les experiències que vivim al llarg dels nostres cicles vitals, des de la concepció i fins al final de l’etapa de la vida. Tot un recorregut d’aprenentatge, comprensió i expansió, per retrobar definitivament el que som En Essència.

El coneixement aporta comprensió i l’experiència aprenentatges, i tot plegat ens reforça per empoderar-nos i encaminar-nos cap a la millor versió de nosaltres mateixos. Fer-se càrrec, responsabilitzar-se d’un mateix i dels propis actes, és un camí de creixement, canvi i consciència, que podem construir junts, i que ens condueix cap a una nova manera de viure a nivell individual i també en societat.

Tots i cadascun de nosaltres sumem en el desenvolupament i transformació de qui som com a Humanitat. Us esperem per compartir i compartir-nos, perquè tots som únics i tenim quelcom especial per entregar al món i així avançar en aquest camí de consciència i celebració de la Vida!!!

Si ets de la Comunitat Dáhm Árach, farem trobades periòdiques per compartir temes d’interès, propostes innovadores, suggeriments.. per ser cada vegada més autònoms i autosuficients com a persones i com a societat. Cooperar, col·laborar, compartir per créixer i avançar. A canvi et demanem la teva participació en l’Associació En Essència, aportant la quota anual de 35 €, que inclou:

  • La bossa de regal de l’espai EN ESSÈNCIA
  • Descomptes de fins el 20% en formacions i activitats
  • Activitats gratuïtes i alguna sorpresa!!!
  • I sobretot.. crear una xarxa de persones amb inquietuds compartides!

Les activitats periòdiques de ioga, biodansa… que realitzen les diferents facilitadores queden exemptes descompte. Validesa anual.

Quiero ser miembro de la Comunidad
35.00€

VALORS DE DÁHM ÁRACH

Els valors primordials de la Comunitat Dáhm Árach són els pilars de la seva existència i base del seu creixement, per ajudar-nos a construir una nova forma de vida tant individual com a comunitat.

Vols conèixer els valors amb què se sustenta?

Natura

Som éssers vius que formem part d’un sistema amb el que estem en constant interacció. Volem tornar a connectar amb la Terra, sentir-nos part d’ella, dels seus cicles i elements, amb més consciència.

Espiritualitat

Entenem l´espiritualitat com a manera natural de viure, inseparable de l’existència física i de la vida: som éssers espirituals vivint una experiència terrenal. Som Essència pura.

Llibertat

L’ésser humà és lliure per naturalesa, lliure i responsable de les decisions i actes que defineixen el seu camí. Que les creences i automatismes no confonguin el nostre lliure albir.

Coneixement

Comprendre qui som, des de la visió física a la metafísica, quin lloc ocupem i el sentit de la nostra existència és clau per trobar respostes com a espècie i com a individu.

Consciència

Viure des d’una presència conscient, implica deixar de passar de puntetes i implicar-nos en els fets i vivències, amb responsabilitat i direcció, originada per l’impuls interior.

Art

L’art és una forma d’expressió de la pròpia essència. Pintura, dansa, música, escriptura i altres activitats creatives són vehicle per a la comunicació i l’expressió.

QUÈ ET PROPOSEM?

  • Autoconeixement:  et proposem formacions perquè descobreixis qui ets, els teus potencials i les teves capacitats. Ets un ésser únic, especial i poderós. Només ho has de descobrir i construir el teu propi camí.
  • Eines: els nostres cursos contenen molta informació i donem importància vital a la part pràctica amb exercicis i dinàmiques per aplicar a la teva vida i promoure canvis.
  • Propostes: obrir-se a possibilitats per veure amb el que ressones i així ampliar els teus límits i permetre la teva expansió.
  • Poder personal: creiem fermament en el poder individual, com a individus únics que som. Promovem l’empoderament perquè connectis amb la teva Essència i et sentis un individu lliure, estimat i segur de tu mateix.
Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad