Alexandra

El meu nom és Alexandra i des de petita sóc molt curiosa. M’inspira llegir, la naturalesa i les preguntes que tants altres s’han fet abans que jo: qui som, d’on venim, cap on anem, el sentit de l’existència.

Aquest entusiasme per anar més enllà i comprendre, m’ha fet descobrir àmbits molt diversos: el cos humà, l’astrologia i l’astronomia, l’art, la medicina, la sanació, la psicologia, la kinesiologia, l’homeopatia, la metafísica, la teràpia floral.. i tots, amb un denominador comú: ser d’ajuda a les persones.

Després de llicenciar-me a Farmàcia i dedicar-li uns anys de la meva vida, obro les portes a una mirada més holística de l’ésser humà i em submergeixo en múltiples formacions relacionades amb aquest concepte que inclouen la part física, mental, emocional i, sobretot, espiritual. Agraeixo de cor tota la informació rebuda per persones increïbles que des de la seva profunda saviesa i experiència, s’han creuat en el meu camí.

Ser mare, replantejar-me cap on vaig, el sentit de les vivències personals i múltiples sincronicitats que em guien i mostren el camí, em porten a fer un gran gir a la vida i trio dedicar part de la meva energia a acompanyar les persones en els seus processos individuals i des d’aquesta nova mirada de l’Ésser Humà. Amb escolta, empatia, llibertat i sense judici, els humans ens apropem, ja que som molt semblants i vivim i patim per les mateixes coses.

La Vida es compon d’històries que succeeixen i que ens expliquem,  i depèn de com ho fem, podem viure-la amb amor o dolor de diferent intensitat.

M’apassiona descobrir quin és el llenguatge de la vida, com es comunica amb nosaltres, què ens diu i com ens guia. Sento que tot és molt més fàcil. I a mesura que anem al retrobament de qui som realment, connectem i trobem un sentit, ens arriba la claredat.

El meu camí vital em porta més enllà de les consultes individuals i apareixen les propostes de formacions, per arribar a més persones i divulgar aquest coneixement que en un moment em va arribar i ara toca compartir per tal que sigui tan útil com va ser per a mi. I així vaig iniciar la meva etapa formativa.

Més endavant, la vida ens creua amb la Sara per a juntes crear un projecte més gran: Dáhm Árach.

I just aquí em trobo ara, il·lusionada per poder aportar la meva part a una nova forma de vida basada en la Consciència i l’Amor.

Davant això, només em queda dir: GRÀCIES VIDA

LA MEVA FORMACIÓ

Llicenciatura Farmàcia – Kinesiologia Aplicada y Holística – Aromateràpia científica – EFT- Essències florals – Arquetips hologràfics – PNL – Homeopatia assistencial – Metafísica i teràpia energètica – Astrologia Psicològica – Desprogramació mental i Sanació energètica –  Registres Akàsics – Màster en Desenvolupament personal i Lideratge i, sobretot,  alumna de la Vida!

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad